Loof lodge

Vertoeven in alle rust en luxe

Woonoppervlakte lodge 50m² en ca. 30m² fraai aangelegd terrasRuime percelen eigen grond van 275 m² – 450 m²Twee slaapkamers met beiden een badkamer en suiteSpa op het terras en een buitengrill

Ontsnap aan de hectiek en kom tot rust in deze luxe Loof Lodge. Geniet van de prachtige natuur rondom het vakantiehuis. Door de grote ramen en openslaande deuren heb je veel natuurlijk licht in de woonkamer, die gesitueerd is in het midden van de lodge.

Lees meer

Meer genieten van buiten

Het ontwerp

Vertoeven in alle rust en luxe

Door het ontwerp en de verhouding ten opzichte van de ruime kavel past elke lodge prachtig in zijn omgeving. De Loof lodges in het meer bosrijke gedeelte. Iedere lodge heeft een ruime woonkamer met comfortabele zithoek, een luxe open keuken, twee slaapkamers en een badkamers.

De comfortabele bank zorgt voor een knusse sfeer in het interieur. De living is een heerlijke plek om gezellig met het gezin televisie te kijken of om met elkaar wat te drinken. Lekker lang tafelen, borrelen of een spelletje doen: de ronde eettafel met kuipstoelen vormt een centraal punt in het interieur van de lodge.

Download de brochure

Binnen = buiten

Het terras als verlengstuk van binnen

De privacy en persoonlijke uitstraling van de lodges zal een breed publiek aanspreken. Bijna elke ruimte is verbonden met buiten en is stijlvol ingericht. De meubels van hoogwaardige materialen zijn mooi om naar te kijken én geven een luxueus gevoel.

Het open karakter van de lodges zorgt voor een gevoel van eenheid met de omringende natuur. Binnen en buiten gaan dankzij de grote ramen en glazen deuren naadloos in elkaar over. Het grote terras met schitterend uitzicht, de hoogwaardige materialen en het stijlvolle interieur zorgen voor een ultiem gevoel van luxe. Op het terras in de fraai aangelegde tuin staan comfortabele meubels, is er een spa en een buitengrill. Iedere lodge heeft verder een eigen parkeerplaats met een laadpaal.

Download de brochure

Innovatief & duurzaam


Receptieloos inchecken

Met behulp van een App kan de gast van tevoren al zijn of haar essentiële zaken doorgeven, zoals het kenteken voor de automatische kentekenherkenning bij de slagboom en met een digitale sleutel is er toegang tot de geboekte lodge. Zo biedt de App een bijna oneindig aantal mogelijkheden om zowel de gast, receptie, huishoudelijke dienst, technische dienst als het management te faciliteren of van relevante data te voorzien.

Gasvrij

Strand Sellingen zal gasvrij zijn. Een warmtepomp zorgt in de zomer voor verkoeling en verwarming in de winter. Een elektrische boiler zorgt voor warm tapwater.

Daarnaast is er een ventilatiesysteem voor een optimaal binnenklimaat. De lodges zijn uitstekend geïsoleerd en voorzien van HR++ dubbelglas waardoor de warmte goed behouden blijft.

Duurzaam

Het water voor de buitenspa’s wordt op temperatuur gehouden in centrale buffertanks. Via een uitgekiend vulsysteem wordt gegarandeerd dat na iedere wissel de spa snel wordt voorzien van vers geconditioneerd water.

Het voordeel van dit systeem is dat de spa’s kunnen worden gevuld op het moment dat het nodig is en wordt het gebruik van energie beperkt.

Meer genieten van buiten

Heeft u de Water Lodge ook al bekeken?