Algemeen

Als u een probleem ondervindt tijdens het boeken, dan willen wij u natuurlijk graag telefonisch verder helpen. U kunt hiervoor bellen met het telefoonnummer +599 717 53 63. Wij helpen u graag verder.

Ook voor het maken van een voorkeurs- of optieboeking kunt u terecht bij ons via de WhatsApp of u neemt per telefoon of per e-mail contact met ons op.

Word gratis Grand Windsock Bonaire clubmember en schrijf u hier in met uw e-mailadres. U kunt ons ook volgen op Grand Windsock Bonaire op Facebook en Instagram.

Op Bonaire moet u een geldig legitimatiebewijs kunnen tonen indien de autoriteiten daar naar vragen. Uw paspoort moet nog 6 maanden geldig zijn na terugkomst in het land van uitgifte.

Op Bonaire kennen we een zeer gelijkmatig klimaat. De temperaturen zijn het hele jaar door nagenoeg gelijk: overdag rond de 30 graden en ’s nachts rond de 25 graden. Er waait bijna het hele jaar een aangename passaatwind, waardoor het niet heel warm aanvoelt. Op Bonaire regent het niet vaak en als het regent zijn het tropische buien. Kort en hevig, maar daarna breekt bijna altijd de zon weer door. Het regenseizoen valt van half november tot half januari.

Het water uit de kraan kunt u probleemloos drinken, het is van goede kwaliteit. De smaak is uitstekend.

Op Grand Windsock Bonaire kunt u gebruik maken van 220V aansluitingen. Een Europese stekker voldoet. Amerikaanse verloopstekkers zijn te leen bij de receptie.

Bonaire ligt in de Atlantische Tijd Zone: GMT -4. Op Bonaire maakt men geen verschil tussen winter- en zomertijd. Het tijdsverschil met Nederland is in de zomer 6 uur en in de winter 5 uur.

Speciale vaccinaties zijn op Bonaire niet noodzakelijk. Wel dient u aan uw persoonlijke medicatie te denken. Wanneer u medicijnen gebruikt, neem dan voldoende mee en vraag uw apotheek om een overzicht van uw medicijnen. Bescherm uzelf goed tegen muggen. Draag beschermende kleding en gebruik een anti-muggenspray met DEET.

Op Bonaire betaalt u met de Amerikaanse Dollar ($). Op Bonaire kunt u pinnen met uw betaalpas en er zijn pinautomaten (ATM’s) op het gehele eiland te vinden. Dollars meenemen uit Nederland is niet vereist, u kunt bij aankomst op de luchthaven al pinnen. Vergeet niet uw betaalpas op wereld te zetten.

Informatie over uw verblijf

Wanneer u niet per huurauto wilt arriveren, dan regelen wij op verzoek uw transfer van en naar de luchthaven. Onze chauffeur wacht u op in de aankomsthal en brengt u rechtstreeks naar Grand Windsock Bonaire. Wilt u gebruik maken van deze regeling, neem dan contact met ons op. De kosten bedragen $15 per rit.

Check-in in Grand Windsock Bonaire is mogelijk vanaf 16:00 uur. Graag uitchecken voor 11:00 uur.

EEG Boulevard 3
Kralendijk, Bonaire
Caribisch Nederland

Reservering

U kunt de reserveringsvoorwaarden hier vinden. Iedere boeker ontvangt deze link ook in de boekingsbevestiging.

De appartementen en villa’s zijn terug te vinden onder het kopje ‘accommodaties’. Per accommodatie vindt u de specificaties.

De actuele prijzen zijn zichtbaar bij elke accommodatiebeschrijving en onder de knop zoek en boek. Ook ziet u de beschikbaarheid. Kortingen worden altijd meteen in de prijs verdisconteerd.

Mocht u een voorkeur hebben voor een specifiek appartement of villa kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp, per telefoon (+599 717 5363) of e-mail. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder. Ook voor andere voorkeuren kunt u altijd contact met ons opnemen.

Helaas kunt u niet via ons een reis- en of annuleringsverzekering afsluiten. Wij raden u aan deze zelf af te sluiten. U kunt onze algemene voorwaarden hier vinden

Boeking

U kunt uw accommodatie eenvoudig boeken via de website. Het is ook mogelijk om per telefoon of per e-mail een boeking te maken. Mocht u een speciale wens, voorkeur of eerst een optieboeking willen maken, kunt u contact met ons opnemen.

Mocht u onverwacht uw vakantie annuleren, dan vragen wij u altijd om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij raden u aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten, zodat u tegen de financiële tegenvallers van de annulering bent beschermd.

Voor kleine wijzigingen kunt u terecht in uw account met uw eigen persoonlijke inlog gegevens die u per e-mail heeft ontvangen bij het maken van de boeking. Voor andere wijzigingen kunt u contact met ons opnemen.

Wanneer u inlogt met uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord kunt u uw persoonlijk gegevens wijzigen. Nadat u uw boeking heeft afgerond, heeft u hiervoor de inloggegevens per e-mail ontvangen. Als u onverhoopt niet bij uw account kunt, dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij helpen u dan graag verder.

Als u bij ons boekt, dan wordt uw boeking direct online vastgelegd, zodat u altijd verzekerd bent van uw verblijf. U ontvangt ter bevestiging direct na boeking een boekingsbevestiging in uw mailbox. In deze e-mail vindt u ook log-in gegevens. Hiermee kunt u inloggen op onze website. Graag vragen wij u om direct na het maken van de boeking de aanbetaling te voldoen of in het geval van een last minute boeking (35 dagen of minder voor aankomst) het volledige bedrag. U kunt dit doen door in te loggen en dan de betaling te voldoen via de betalingsmogelijkheden zoals iDeal of creditcard. Mocht u onverhoopt geen e-mail hebben ontvangen met inloggegevens, dan vragen wij u om even in uw SPAM box te kijken. Als de bevestiging zich daar niet bevindt, dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Na het betalen van de aanbetaling is de boeking officieel bevestigd.

Eventuele kortingen worden altijd direct in de prijzen verdisconteerd. Voor speciale aanbiedingen raden wij u aan bij de aanbiedingen te kijken of u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Betaling

Na het maken van uw boeking ontvangt u van ons een e-mail met inlog gegevens. Hiermee kunt u inloggen op onze website (rechtsboven bij ‘inloggen’). Door in te loggen komt u in uw persoonlijke omgeving waar u uw reservering kunt bekijken en uw gegevens verder kunt aanvullen of wijzigen. Tevens kunt u hier ook de aanbetaling voldoen via iDeal.

Als u een betalingsherinnering heeft ontvangen van ons, of wanneer u het resterende bedrag wilt betalen, vragen wij u om opnieuw in te loggen met deze gegevens op onze website. Deze zijn verstuurd tezamen met uw boekingsbevestiging. U kunt dan in uw persoonlijke omgeving de betaling voldoen via iDeal.

Bent u uw inloggegevens vergeten? Neemt u dan alstublieft contact met ons.

Lukt het niet te betalen via de online omgeving, kunt u tevens een bankoverschrijving doen. U vindt onze bankgegevens bij contact. Graag verzoeken wij u in de beschrijving van de overschrijving uw boekingsnummer ter referentie te vermelden.

De status van uw betaling vindt u in uw account. U kunt uw account inzien door op onze website op de knop ‘Inloggen’ te drukken. Met uw gebruiksnaam en wachtwoord kunt u hier alle gewenste informatie vinden. Bovendien kunt u in uw account eenvoudig uw betalingen doen.

Bij een boeking ontvangt de boeker per mail een bevestiging tevens factuur met een online betaallink. Voor een boeking die meer dan 84 dagen voor de aankomst wordt gemaakt, dient de aanbetaling van minimaal 30% van de huursom van de geboekte accommodatie, services, activiteiten en/of faciliteiten, direct na ontvangst van de bevestiging/factuur te worden betaald. Reserverings- & verzekeringskosten dienen direct volledig (100%) te worden betaald.

Het restantbedrag dient op zijn laatst 35 dagen voor de aankomst te zijn overgemaakt. Indien binnen 35 dagen voor de aankomst wordt geboekt dan dient de factuursom, na ontvangst van de bevestiging/factuur, in 1 keer 100% per direct te worden betaald.

Na betaling van het volledige factuurbedrag worden de reisbescheiden met toegangsvouchers per mail verstuurd.

U kunt de betaling voldoen door gebruik te maken van uw persoonlijke log in gegevens die u per mail heeft ontvangen bij uw bevestiging. Als u inlogt, kunt u de betaling voldoen per iDeal of Creditcard. Zodra de aanbetaling is voldaan, zal de boeking officieel bevestigd worden en ontvangt u een factuur.

U krijgt direct na boeking online een factuur toegezonden. U dient de aanbetaling direct te voldoen; de restbetaling moeten wij 35 dagen voor uw aankomst op ons vakantieresort ontvangen hebben.